G!S Hairstyling

Wij, G.!.S hairstyling zijn niet je standaardkapper.
Onze missie is simpel. Mensen mooier maken.
Dat betekent dat het om jou draait. Wij weten hoe belangrijk jij bent en hoe goed jij je voelt als je in onze kappersstoel hebt gezeten.

Kapper Schijndel met een missie

G!S Hairstyling is een kapper Schijndel met een missie. Wij willen jou namelijk mooi laten voelen. Niet alleen door je haar tot in de puntjes te verzorgen, maar ook door jou als een prins of prinses te behandelen als je in onze kappersstoel zit. Zo vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk, werken wij enkel met hoogwaardige producten en blijven wij onszelf constant verbeteren. Dit doen wij onder andere door trainingen te volgen en de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden. Een bezoek aan onze kapsalon staat dan ook garant voor een goed gevoel én een prachtig kapsel.

G!S Hairstyling: anders dan andere kappers Schijndel

Niet alleen met onze missie onderscheiden wij onszelf van andere kappers Schijndel. Een ander belangrijk onderdeel van onze kapsalon zijn onze specialisaties. Zo kun je bij ons terecht voor speciale kleurtechnieken, haarverlengingen en hair pieces. Qua kleurtechnieken vinden wij het heel belangrijk om de laatste trends op de voet te volgen en jou een eerlijk advies te geven. Door middel van een kleurdiagnose kijken we graag welke kleur jou laat stralen. Op het gebied van haarverlengingen werken we met extensions en waves. Hiermee creëren we het lange en volle haar waar jij van droomt. Tot slot zijn hair pieces ideaal als je wilt kunnen afwisselen tussen lang of kort haar.

Kom langs in onze kapperszaak Schijndel

Wil jij meer informatie over onze kleurtechnieken, haarverlengingen en hair pieces? Kom dan eens langs in onze kapperszaak Schijndel. Ons enthousiaste team staat hier klaar om jou een vrijblijvend en persoonlijk advies te geven. Uiteraard kun je ook op onze website kijken voor meer informatie, onze tarieven en een impressie van onze kapsalon. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon, het online contactformulier of Facebook. Tot slot kun je online direct een afspraak inplannen als je toe bent aan een nieuwe look. We zien je graag terug bij G!S Hairstyling.

Neem contact met ons op op het volgende nummer: 073-7853548

Tot snel in onze salon!

Team

Chantal

Kapster

Amber

Kapster

Wat zeggen onze Klanten

Volg ons op social media