G!S Hairstyling


Neem contact op

Wij, G.!.S hairstyling zijn niet je standaardkapper.
Onze missie is simpel. Mensen mooier maken.
Dat betekent dat het om jou draait. Wij weten hoe belangrijk jij bent en hoe goed jij je voelt als je in onze kappersstoel hebt gezeten.

Dameskapper Schijndel voor een nieuw kapsel én een grote glimlach

G!S Hairstyling is DE kapper in  Schijndel die jou voorziet van een nieuw kapsel én een grote glimlach. Hoe we dit doen? Dat is simpel. Allereerst hebben wij een passie voor ons vak. Wij vinden het heerlijk om jou mooi te maken en in de watten te leggen. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een vakkundig en eerlijk advies. Ons doel is dan ook om jou naar huis te laten gaan als een betere versie van jezelf. Ten tweede blijven we onszelf constant ontwikkelen. Zo volgen we regelmatig trainingen en volgen we de laatste trends op de voet. Tot slot werken we enkel met producten van een hoogwaardige kwaliteit.

Kapper Schijndel voor haarkleuringen, haarverlengingen en haarstukken.

Als kapsalon in Schijndel hebben we ons gespecialiseerd in haarkleuringen, haarverlengingen en haarstukken. Op onze website vertellen we je meer over deze behandelingen. Zo werken we met twee verschillende soorten haarverlengingen (extensions en weaves). Qua haarstukken werken we met natuurlijk haar, wat een super mooi effect geeft. Lees vooral meer over deze opties als je graag langer en/of voller haar wilt! Daarnaast ben je van harte welkom in onze kapsalon voor meer informatie of een persoonlijk advies. Geheel vrijblijvend zullen wij jou vertellen wat we voor jou kunnen betekenen. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor knippen, kleueren of andere behandelingen.

Meer informatie over De kapper in Schijndel

Wil je meer weten over deze kapper in Schijndel? Kijk dan eens rustig rond op onze website of Facebook. Hier vind je veel informatie, bijvoorbeeld over onze behandelingen en tarieven. Voor vragen, meer informatie of om direct een afspraak te maken kun je ons natuurlijk ook benaderen via de e-mail, telefoon of het online contactformulier. Tot slot kun je altijd binnenlopen in onze kapsalon. Wij staan je graag te woord en vertellen je graag meer over onze mogelijkheden. Wacht dus niet langer en gun jezelf een heerlijke behandeling in onze gezellige salon!

Neem contact met ons op op het volgende nummer: 073-7853548

Tot snel in onze salon!

Team

Chantal

Kapster

Amber

Kapster

Wat zeggen onze Klanten

Vandaag voor de zoveelste keer bij Chantal en haar meiden geweest. Wat een geweldig team zijn jullie!
Marlinda Sanders
Altijd vriendelijk, nemen de tijd en super goed advies! Ik ben helemaal blij.
Esther Verschuren
De beste en gezelligste kapsalon van Nederland, met oog voor professionaliteit. Echt een aanrader!
Bianca van Aalbeek
Previous
Next

Volg ons op social media


Facebook


Instagram