G!S Hairstyling

Wij, G.!.S hairstyling zijn niet je standaardkapper.
Onze missie is simpel. Mensen mooier maken.
Dat betekent dat het om jou draait. Wij weten hoe belangrijk jij bent en hoe goed jij je voelt als je in onze kappersstoel hebt gezeten.

Highlights Schijndel bij G!S Hairstyling

Met highlights creëer je een compleet nieuwe look zonder je gehele haar te hoeven verven. Het is hierdoor goedkoper, sneller en vaak net zo mooi. Daarnaast kun je met highlights flink variëren. Ga bijvoorbeeld voor babylights, lowlights, balayage of een ombre. Ben je op zoek naar een specialist in highlights Schijndel? Maak dan kennis met G!S Hairstyling. Wij zijn een kapsalon gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken. Wij maken jou graag wegwijs tussen de verschillende mogelijkheden en helpen jou aan een prachtig nieuw kapsel met highlights. Onze missie? Dat is om jou mooi te maken!

Haarverlengingen en highlights in Schijndel

Bij G!S Hairstyling kun je niet alleen terecht voor highlights in Schijndel. Wij voeren namelijk ook diverse andere behandelingen uit. Laat je bijvoorbeeld gelijk wassen, knippen of je uitgroei bijwerken door ons enthousiaste team. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in haarverlengingen. Wij werken hiervoor met extensions, waves of natuurlijke haarstukjes. Jouw gedroomde volle en lange haren zijn hierdoor binnen handbereik! Het voordeel van de haarstukjes (hair pieces) is bovendien dat je lekker kunt afwisselen tussen verschillende kapsels. Goed om te weten: ook extensions, waves en hair pieces kunnen wij voorzien van highlights of andere kleuren.

Maak een afspraak voor highlights laten zetten in Schijndel

Highlights laten zetten in Schijndel doe je bij G!S Hairstyling. Via de website kun je direct een afspraak maken. Daarnaast vind je online alle belangrijke informatie over ons en onze behandelingen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de e-mail, telefoon, Facebook of het online contactformulier. Tot slot is het voor ons soms makkelijker om je te adviseren in een face to face gesprek. Kom dus gezellig langs in onze salon als je kennis met ons wilt maken en meer wilt weten over het zetten van highlights. We zien je graag terug in Schijndel!

Neem contact met ons op op het volgende nummer: 073-7853548

Tot snel in onze salon!

Team

Chantal

Kapster

Amber

Kapster

Wat zeggen onze Klanten

Volg ons op social media