G!S Hairstyling

Wij, G.!.S hairstyling zijn niet je standaardkapper.
Onze missie is simpel. Mensen mooier maken.
Dat betekent dat het om jou draait. Wij weten hoe belangrijk jij bent en hoe goed jij je voelt als je in onze kappersstoel hebt gezeten.

G!S Hairstyling: dames- en herenkapper Schijndel

G!S Hairstyling is een dames- en herenkapper Schijndel waar iedereen met een blij gevoel vandaan komt. Ons doel is namelijk om jou mooi te maken en goed te laten voelen. Bijvoorbeeld door je te voorzien van een persoonlijk advies maar ook door je in de watten te leggen tijdens een fijne knip- en verfbeurt. Tijdens onze behandelingen maken we enkel gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is ons team ervaren, deskundig en enthousiast. Wij voorzien jou met veel passie (en onder het genot van een kopje koffie en een gezellig babbeltje) van een nieuw kapsel waarmee jij de show zult stelen!

Laat je knippen of verven door ons team dames- en herenkappers Schijndel

Ons team dames- en herenkappers Schijndel voert standaard behandelingen uit zoals wassen, knippen, drogen, verven, haar in model brengen, het bijwerken van uitgroei en het aanbrengen van highlights. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in haarkleuringen, haarverlengingen en hair pieces. De haarverlengingen en hair pieces zijn geschikt voor iedereen die droomt van lang en vol haar. Meer informatie over onze behandelingen, specialismen en tarieven vind je op onze website. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze salon voor een persoonlijk advies. Wij kijken graag samen naar jouw haar, jouw wensen en onze mogelijkheden.

Laat je in de watten leggen bij onze dames- en herenkapper in Schijndel

Voor meer informatie over onze dames- en herenkapper in Schijndel kun je rondkijken op onze website of contact met ons opnemen. Op de website vind je onze contactgegevens, ons adres en een link naar onze Facebook pagina. Contacteer ons gerust als je vragen hebt, meer informatie wilt over een behandeling of direct een afspraak wilt maken. Ons enthousiaste team staat klaar om jou van een nieuw kapsel te voorzien waarmee jij een betere versie van jezelf wordt. Wacht dus niet langer en laat je in de watten leggen bij G!S Hairstyling.

Neem contact met ons op op het volgende nummer: 073-7853548

Tot snel in onze salon!

Team

Chantal

Kapster

Amber

Kapster

Wat zeggen onze Klanten

Volg ons op social media