G!S Hairstyling

Wij, G.!.S hairstyling zijn niet je standaardkapper.
Onze missie is simpel. Mensen mooier maken.
Dat betekent dat het om jou draait. Wij weten hoe belangrijk jij bent en hoe goed jij je voelt als je in onze kappersstoel hebt gezeten.

Hairstylist Schijndel met passie voor het vak én de klanten

G!S Hairstyling is een hairstylist Schijndel die net wat anders te werk gaat dan de meeste kappers. Wij hebben namelijk niet alleen een passie voor ons vak, maar ook voor onze klanten. Wij vinden het heel belangrijk om jou goed te laten voelen als je in onze kappersstoel zit. Tijdens de behandeling voorzien we jou van persoonlijk advies, behandelen we jouw haar enkel met producten van hoogwaardige kwaliteit én houden we een gezellig kletspraatje. Je zult de salon dan ook ongetwijfeld verlaten als een betere versie van jezelf. Want mensen mooi én blij maken? dat is wat wij het liefste doen!

Team hairstylisten Schijndel gespecialiseerd in haarkleuring en -verlenging

Ons team hairstylisten Schijndel is gespecialiseerd in haarkleuringen, haarverlengingen en hair pieces. Wij volgen regelmatig trainingen om onze kennis up to date te houden. Daarnaast doen we ons best om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends. Hierdoor kunnen we jou voorzien van een eerlijk advies en een kapsel die echt bij je past. Laat bijvoorbeeld een kleurdiagnose uitvoeren of vraag naar onze mogelijkheden voor extensions, waves of haarstukjes. Met een haarverlenging creëer jij de volle, lange bos met haren waar je altijd van al hebt gedroomd!

Neem contact op met hairstyling Schijndel

Meer informatie over onze hairstyling Schijndel vind je op onze website. Lees bijvoorbeeld meer over onze specialismen, bekijk onze tarieven of krijg alvast een impressie van onze salon. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail, het online contactformulier en Facebook. Tot slot kun je direct een afspraak maken via de website of bij ons binnenlopen in Schijndel. Ons enthousiaste team staat klaar om jou van een nieuwe look én een goed gevoel te voorzien. Graag tot ziens bij G!S Hairstyling!

Neem contact met ons op op het volgende nummer: 073-7853548

Tot snel in onze salon!

Team

Chantal

Kapster

Amber

Kapster

Wat zeggen onze Klanten

Volg ons op social media