G!S Hairstyling

Wij, G.!.S hairstyling zijn niet je standaardkapper.
Onze missie is simpel. Mensen mooier maken.
Dat betekent dat het om jou draait. Wij weten hoe belangrijk jij bent en hoe goed jij je voelt als je in onze kappersstoel hebt gezeten.

Haarverlenging Schijndel: voor iedereen die droomt van lang en vol haar

Helaas zijn we niet allemaal gezegend met lang en vol haar. Kies daarom voor een haarverlenging Schijndel bij G!S Hairstyling. Met deze behandeling creëren we het volume en de lengte waar jij altijd van droomt. We werken hiervoor zowel met extensions, waves en natuurlijke haarstukjes. Welke optie het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw haar en jouw wensen. Zo zijn extensions en waves erg praktisch als je elke dag van een mooie, volle bos haar wilt genieten. Hair pieces zijn ideaal als je wilt kunnen afwisselen tussen lang en kort haar. Je klikt de haarstukjes makkelijk in en uit op het moment dat jij dat wenst.

Meer informatie over een haarverlenging in Schijndel

De haarverlenging in Schijndel is al mogelijk bij haar vanaf 4 cm. Daarnaast kan het haar precies worden aangepast aan jouw wensen en natuurlijke haarkleur. Het resultaat is hierdoor subtiel en erg mooi. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze website of onze salon. In de salon bespreken we de opties en geven we je (geheel vrijblijvend) een advies. Tot slot kun je in de salon een prijsopgave krijgen. De uiteindelijke prijs is namelijk afhankelijk van diverse factoren zoals het soort haarverlenging, het aantal extensions, de lengte en het volume.

Haar laten verlengen in Schijndel bij G!S Hairstyling

Je haar laten verlengen in Schijndel kan bij G!S Hairstyling. Daarnaast ben je bij ons van harte welkom voor diverse andere behandelingen. Kom bijvoorbeeld langs om je haar te laten knippen, kleuren of voor highlights. Neem voor meer informatie of om direct een afspraak te maken een kijkje op onze website. Online vind je tevens onze contactgegevens. Neem gerust eens contact met ons op als je nog vragen hebt. Ons deskundige team staat klaar om jou op weg te helpen naar prachtig, lang en vol haar. Bij G!S Hairstyling laten we jou stralen als nooit te voren!

Neem contact met ons op op het volgende nummer: 073-7853548

Tot snel in onze salon!

Team

Chantal

Kapster

Amber

Kapster

Wat zeggen onze Klanten

Volg ons op social media