G!S Hairstyling

Wij, G.!.S hairstyling zijn niet je standaardkapper.
Onze missie is simpel. Mensen mooier maken.
Dat betekent dat het om jou draait. Wij weten hoe belangrijk jij bent en hoe goed jij je voelt als je in onze kappersstoel hebt gezeten.

Haarkleuring Schijndel bij G!S Hairstyling

Voor een haarkleuring Schijndel ben je aan het goede adres bij G!S Hairstyling. Wij zijn een kapper gespecialiseerd in haarkleuring en maken hiervoor gebruik van een uitgebreide kleurdiagnose. Door goed te kijken naar jouw wensen en jouw natuurlijke haarkleur, brengen we allereerst een eerlijk advies uit. Aan de hand van dit advies gaan we aan de slag. Ons doel is om jou zo mooi mogelijk te maken en te laten stralen als nooit te voren. Tijdens het kleuren maken we gebruik van de nieuwste kleurtechnieken en de beste producten om een mooi en professioneel resultaat te garanderen.

Haarkleuring Schijndel en diverse andere behandelingen

Naast haarkleuringen Schijndel kun je bij ons terecht voor diverse andere behandelingen. Laat je haar meteen wassen, in model knippen, stylen, kies voor highlights of laat alleen de uitgroei bijwerken. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in haarverlengingen. Met extensions, waves of natuurlijke haarstukjes zul jij genieten van het volle en lange haar waar je altijd al van droomde. Uiteraard kunnen ook de haarverlengingen in allerlei kleuren worden geverfd, zodat ze perfect passen bij je eigen haar. Een haarverlenging is al mogelijk als je haar 4 cm (of langer) is.

Kom direct je haar laten kleuren in Schijndel

Wil jij direct je haar laten kleuren in Schijndel? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak via de website. Voor meer informatie raden we je aan om rond te kijken op onze website of langs te komen in onze salon. Ons enthousiaste en deskundige team staat hier klaar om jou van een persoonlijk advies te voorzien. Zo vertellen we je graag meer over onze kleurtechnieken en kunnen we jou adviseren over een nieuw kapsel en haarkleur. Wacht dus niet langer en laat je in de watten leggen bij G!S Hairstyling. Tot ziens!

Neem contact met ons op op het volgende nummer: 073-7853548

Tot snel in onze salon!

Team

Chantal

Kapster

Amber

Kapster

Wat zeggen onze Klanten

Volg ons op social media