G!S Hairstyling

Wij, G.!.S hairstyling zijn niet je standaardkapper.
Onze missie is simpel. Mensen mooier maken.
Dat betekent dat het om jou draait. Wij weten hoe belangrijk jij bent en hoe goed jij je voelt als je in onze kappersstoel hebt gezeten.

Haar verven Schijndel bij G!S Hairstyling

Ben je toe aan een nieuwe look? Laat dan je haar verven Schijndel bij G!S Hairstyling. Wij zijn een kapsalon gespecialiseerd in haarkleuringen. Hiervoor maken wij gebruik van de beste kleurtechnieken en producten van een hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast volgen we regelmatig trainingen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Hoe wij te werk gaan? Dat is door goed naar jouw wensen te luisteren en jou een persoonlijk advies te geven. Met behulp van een kleurdiagnose kijken we wat mogelijk is en met welke kleur jij zult stralen!

Haar verlengen en haar verven in Schijndel

Naast je haar verven in Schijndel kun je bij ons terecht voor andere behandelingen. Laat je haar bijvoorbeeld meteen in wassen, in model knippen of kies voor highlights. Heb je enkel uitgroei? Dan werken we dat uiteraard graag voor je bij. Onze andere specialiteit is het verlengen van haar. Dit doen we met behulp van extensions, waves of natuurlijke haarstukjes. Het resultaat is mooi, natuurlijk, vol en lang haar. Neem gerust een kijkje op onze website als je meer wilt weten over onze behandelingen en specialiteiten of kom langs voor een persoonlijk advies.

Afspraak maken haar laten verven Schijndel

Wil je een afspraak maken voor je haar laten verven Schijndel? Neem dan contact met ons op, kom langs of maak direct een afspraak via de website. Op onze website vind je daarnaast meer informatie over onze werkwijze en onze tarieven. Krijg bijvoorbeeld alvast een impressie van onze salon of maak kennis met ons team. Tot slot onderscheiden we ons bij G!S Hairstyling door onze klanten persoonlijke aandacht te geven. Na een bezoekje aan onze kapsalon ben je niet alleen voorzien van een nieuwe haarkleur en/of kapsel, maar ook van een goed gevoel. Wij laten jou namelijk graag mooi voelen!

Neem contact met ons op op het volgende nummer: 073-7853548

Tot snel in onze salon!

Team

Chantal

Kapster

Amber

Kapster

Wat zeggen onze Klanten

Volg ons op social media