G!S Hairstyling

Wij, G.!.S hairstyling zijn niet je standaardkapper.
Onze missie is simpel. Mensen mooier maken.
Dat betekent dat het om jou draait. Wij weten hoe belangrijk jij bent en hoe goed jij je voelt als je in onze kappersstoel hebt gezeten.

Haar knippen Schijndel bij G!S Hairstyling

Ben jij aan het googelen op “haar knippen Schijndel”? Zoek dan niet langer verder. Bij G!S Hairstyling voorzien we jou graag van een nieuw kapsel. Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht voor knippen, verven en bijzondere behandelingen zoals speciale haarkleuringen, haarverlengingen en hair pieces. Naast dat wij ons onderscheiden door onze specialisaties, onderscheiden wij ons door onze werkwijze. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jij vrolijk en tevreden onze salon verlaat. Wij doen daarom altijd ons best om jou mooi te maken én je volledig op je gemak te laten voelen. Een gezellig praatje en een persoonlijke aanpak is bij ons vanzelfsprekend!

Online afspraak maken voor haar knippen in Schijndel

Een afspraak maken voor je haar knippen in Schijndel maak je snel en eenvoudig via onze website. Op de website lees je bovendien meer over onze behandelingen. Verdiep je bijvoorbeeld eens in onze haarkleuringen. Aan de hand van een kleurdiagnose en een eerlijk advies zullen wij jou een compleet nieuwe look geven. Droom jij van lang en vol haar? Dan zijn een haarverlenging of hair pieces een interessante optie. Beide geven jou een prachtige en natuurlijke bos met haar. Wij werken zowel met extensions als met waves en haarstukjes die je in je eigen haar klikt.

Je haar laten knippen in Schijndel is een feestje!

Je haar laten knippen in Schijndel is een feestje bij G!S Hairstyling. Wacht daarom niet langer en maak direct een afspraak. Wil je graag meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of loop binnen in onze salon. We zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon, het online contactformulier en Facebook. Ons enthousiaste team staat klaar om jou te helpen én mooi te maken. Goed om te weten: wij hebben klantvriendelijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Zo volgen we regelmatig trainingen en werken we enkel met producten van hoogwaardige kwaliteit.

Neem contact met ons op op het volgende nummer: 073-7853548

Tot snel in onze salon!

Team

Chantal

Kapster

Amber

Kapster

Wat zeggen onze Klanten

Volg ons op social media